Kontakta oss/Bli medlem >>
För barnen

Vad händer i föreningen under 2019

 Tillbaka
   

KALENDARIUM FÖR 2019. Kalendariet kommer sedan att uppdateras efter hand.

Museet

Museet är öppet alla dagar under perioden 1 juni - 31 augusti klockan 10-16. OBS! Midsommarafton stängt. Övriga tider öppnar vi för gruppbesök. För vidare upplysningar ring museet, tel. 0176-502 59 eller skriv via e-mail: info@sjofartsmuseet.se. OBS! Öppethållandet i Lars Matts Eriks sjöbod i Grisslehamn påverkar inte museets öppettider. 

Lars Matts Eriks sjöbod

Sjöboden i Grisslehamn är stängd för säsongen, men kommer att ha öppet i samband med julmarknaden i Grisslehamn i december.                   

Ångbåten S/S Elmsta

Sjöfartsmuseets ångbåt S/S Elmsta har gjort sin sista reguljära tur för säsongen. Nu kommer man att göra vissa justeringar och utbilda fler maskinister/eldare inför säsongen 2020.

Temakväll "Hur mår Östersjön"

Den andra temakvällen, fredagen den 15 november, kl. 19, kommer att handla om miljösituationen i Östersjön. Vi besöks då av professor Sture Hansson, specilalist på Östersjöns ekosystem.

Julmarknad i Grisslehamn

I samband med Julmarknaden i Grisslehamn, lördagen den 7 december, kommer vi att ha öppet för visning och försäljning i Lars Matts Eriks sjöbod kl. 10 -16.

Temakväll "Att var styrman på ett modernt containerfartyg"

TYVÄRR HAR VI VARIT TVUGNA ATT SKJUTA FRAM DENNA TEMAKVÄLL PÅ OBESTÄMD TID. Eva-Lisa Åhman, 2:e styrman inom Maersk-koncernen och berättar om att jobba på ett modernt containerfartyg.Vi återkommer med exakta tider för detta evenemang.

Övrigt

Kalendariet kommer att fyllas på efterhand, bl.a. planerar vi att delta i andra hembygdsdagar och liknande arrangemang. 

 
 Copyright 2019 Roslagens Sjöfartsminnesförening    Logga in